Általános szerződési feltételek

Cashmap Kft.

Cashmap.hu és

Cashmap applikáció

(Google Play, Apple Appstore)

2024-03-20

1. Általános rendelkezések

Jelen Felhasználási feltételek tartalmazzák a Honlapon elérhető információs társadalommal összefüggő Szolgáltatással kapcsolatban a Felhasználó és a Szolgáltató jogait, a Szolgáltató Honlapja használatának feltételeit, szabályait, a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás használatának szabályait.

A Felhasználó és a Szolgáltató között a Honlap útján nem jön létre szerződés a Honlapon található termékek megvételére vonatkozóan, sem egyéb tárgyban.

Amennyiben a Felhasználó a Honlapot látogatja, illetve a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, ráutaló magatartással elfogadja a jelen Felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket.

Jelen Felhasználási feltételek elektronikusan kerül közzétételre és nem minősül írásba foglaltnak, azt nem iktatja a Szolgáltató, annak tartalma a Honlapon elérhető.

Szolgáltató adatai:

Név: Cashmap Kft.
Székhely: 4631 Pap, Kossuth út 108.
Adószám: 29254947-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-088643 Email cím: info@cashmap.hu
Hibajelentés: hiba@cashmap.hu

Tárhelyszolgáltató neve: DigitalOcean Holdings, Inc.

Tárhelyszolgáltató székhelye: 101 6th Ave New York, NY 10013
Tárhelyszolgáltató weboldala: https://try.digitalocean.com/

2. Fogalmak:

Felhasználó: A cashmap.hu oldalon regisztráló fél, a Honlap szolgáltatásait igénybe vevő fél

Szolgáltató: A cashmap.hu oldalon szolgáltatást nyújtó fél, a Cashmap Kft.

Honlap: A cashmap.hu oldal

Applikáció: Cashmap applikáció a Google Play és Appstore applikációs áruházakban.

Üzlet, Bolt: A Szolgáltató Honlapján található termékeket forgalmazó kereskedők

Termékkártya: a cashmap.hu oldalon adott termékhez tartozó egyedi termék adatösszegző, ami tartalmazza a termékek árát különféle üzletekben, akciókat, kiszerelést, képet, értékelést, kedvencek funkciót, kosárba rakás gombot.

Szolgáltatás: A jelen Felhasználási Feltételek 3. pontjában részletezett Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások.

3. A Szolgáltatás tárgya

A Szolgáltató a Honlapon keresztül előfizetéses rendszerben információt nyújt a Felhasználóknak a Honlapon elérhető üzletek termékeinek bruttó árairól, és a Felhasználó által beállított feltételek szerint (kiválasztott üzletek, kiválasztott termékkategória) árösszehasonlítást tesz lehetővé.

A Honlapon található termékek nem a Szolgáltató ajánlatai. A Szolgáltató és a Felhasználó között a Honlapon található termékek vonatkozásában nem jön létre szerződés.

4. A Szolgáltatás igénybevétele, a regisztráció

A Szolgáltató online szolgáltatásait magánszemélyek tudják igénybe venni, előfizetéses rendszerben.

Szolgáltató Honlapján kívül lehetőség van Android és IOS applikáció használatával elérni a Szolgáltatást.

A felhasználók regisztráció után 14 napig ingyenesen tudják kipróbálni a Cashmap.hu-t és applikációját anélkül, hogy előzetesen megadnák a Számlázási és Bankkártya adataikat.

A 14 napos próbaidőszak után viszont csak előfizetéssel férhetnek hozzá a fiókjukhoz, kivéve a Profilom menüt, ahol akár törölhetik is fiókjukat.

4.1 Előfizetés

Standard 1.299 Ft/hó Plus 1.999 Ft/hó Premium 2.999 Ft/hó
Keresés a 42.000-es termék adatbázisban Minden funkció a standard előfizetői szintről Minden funkció a Plus előfizetői szintről
Kedvenc termékek akció értesítő email + applikációban pushup üzenet Plus ügyfélszolgálat hozzáférés: ha írsz nekünk az info@cashmap.hu-ra, 30 percen belül válaszolunk. Az oldal használatához minden segítséget biztosítunk írásban. Prémium ügyfélszolgálat: Prémium fokozatú előfizetés esetén havi 30 perc ingyenes telefonos támogatást, ügyfélszolgálati hozzáférést biztosítunk. Előfizetésed után küldjük a telefonszámot emailben, ahol nem géppel, hanem emberrel beszélhetsz és mindenben segítünk a Cashmappel és a bevásárlásod tervezésével kapcsolatban.
Automata kalkulátor a mai legolcsóbb vagy legkevesebb boltban megoldható bevásárlásból 2 héttel a valós élesítés előtt már hozzáférhetsz az új fejlesztéseinkhez
Bevásárlólista: konkrét árakkal és termékekkel, pipálható az adott boltban amit megtaláltál Javítási / fejlesztési ötletedet felvesszük a fejlesztési listánkra és e-mailben tájékoztatunk, hogy mikorra ütemezzük
Alapértelmezett sorbarendezés beállítása
Szűrési lehetőségek akciótípusra, mentességre és egyéb szempontok szerint
Termékvonalkódos kereső: csak használd a vonalkód jelet és olvasd be a vonalkódot, ami az adott termék oldalára navigál azonnal, így ellenőrizheted a termék árát vásárlás közben, hogy megéri-e abban a boltban megvenned. Egyelőre telefonon a böngészőben működik (Google, Mozilla stb.), az appban még fejlesztés alatt.
Hűségkártya vonalkód eltárolás a Profilom/Hűségkártyáim menüben vészhelyzetre, ha otthon maradt a hűségkártyád
Akciós újság menü (Profilom), ahol minden akciót láthatsz termékkategóriánként a Cashmapen elérhető boltokban
Keresés mentése: szeretnéd pl. a laktózmentes epres joghurtok árát 1 gombnyomással látni? Először szűrd le ezeket a termékeket a Kereső és a Szűrők segítségével, majd használd a Keresés mentése gombot. SŐT! 50 termékig akcióértesítést is tudsz kérni a mentett keresésben szereplő termékekre
Standard ügyfélszolgálat: E-mail-es megkeresés esetén 24 órán belüli válasz
4.2 Simplepay adattovábbítási nyilatkozat

FONTOS! A Cashmap ÁSZF elfogadásával egyidőben a Simplepay adattovábbítás nyilatkozata is elfogadásra kerül a Felhasználó részéről!

Név: Cashmap Kft.
Székhely: 4631 Pap, Kossuth út 108.
Adószám: 29254947-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-088643
Email cím: info@cashmap.hu
Hibajelentés: hiba@cashmap.hu

Fizetési Elfogadóhely webcíme: https://cashmap.hu/felhasznalo/elofizetes ; applikációban Profilom menü / Előfizetés

Kereskedő által továbbított adatok megnevezése: előfizető neve, címe, email címe.

Tudomásul veszem, hogy a Cashmap Kft (Székhely: 4631 Pap, Kossuth út 108.) adatkezelő által a https://cashmap.hu/felhasznalo/elofizetes felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: előfizető neve, címe, email címe.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

4.3 Kártyaregisztrációs nyilatkozat

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen weboldalon https://cashmap.hu kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

4.4 Regisztráció

A Honlapon a Szolgáltatás igénybevételéhez minden esetben érvényes regisztráció szükséges, annak szolgáltatásai csak felhasználói profillal vehetők igénybe. A regisztrációt követően a felhasználói profil lehetőséget ad a Honlap egyéb kényelmi funkcióinak az elérésére és igénybevételére is.

A Felhasználónak a Honlap jobb felső sarkában található „Belépés/Regisztráció” gombra kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van szükség:

 • név: kötelező
 • email cím: kötelező
 • jelszó: kötelező
 • lakhely: kötelező
 • születési idő: nem kötelező
 • nem: nem kötelező
A regisztráció menete:

A fenti kötelező adatok megadását követően ki kell választania a Felhasználónak, hogy mely üzletek akcióit és állandó kínálatát szeretné látni a Honlapon.

Erre a felsorolt üzletek mellett találhat checkbox bepipálásával van lehetősége. A regisztrációt követően a Honlap használatakor is van lehetőség az üzletek körét bővíteni, vagy azokon változtatni.

Az üzletek kiválasztása után a „Regisztráció” gombra kattintva véglegesítheti regisztrációját.

A Felhasználó külön bepipálandó checkboxal elfogadja a Szolgáltató Adatkezelési tájékoztatóját.

A regisztráció sikerességét Szolgáltató emailben igazolja vissza.

5. A Honlap használata

5.1. Bejelentkezés

A Felhasználó a Honlap használatához be kell, hogy jelentkezzen felhasználói fiókjába. Ezt a Honlap jobb felső sarkában található „Bejelentkezés/regisztráció” gombra kattintva teheti meg.

A bejelentkezéshez meg kell adnia a regisztrált email címét és jelszavát.

A belépés után a felhasználói fiókban a „Profilom” pontban tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, valamint a profil törlésére. A kötelezően megadandó adatokat a megnevezés mellett csillag jelöli.

Elfelejtett jelszó esetén a "Bejelentkezés" menüpontban az “Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintva lehet új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer a megadott email címre egy új jelszót igénylő linket küld. A linkre kattintva egy biztonságos oldalra navigálva a felhasználót új jelszó megadását teszi lehetővé, amivel azután már be lehet jelentkezni a weboldalra.

5.2. A Felhasználói profil

A Felhasználói profilban az alábbi szolgáltatások érhetőek el:

Termékeim:itt elérhetők a Felhasználó által már kedvencként bejelölt termékei.

A Kedvenc boltjaim: Itt találhatók a Felhasználó által kiválasztott üzletek, melyeknek a választékát szeretné látni a Honlap használata közben. A kiválasztott üzleteket lehet törölni, illetve a már kiválasztottakhoz újabbat hozzáadni. Ha a Felhasználó egy terméket kiválasztott a kedvencek közé, azonban azt az üzletet nem, amelyben akciós, akkor arról a Felhasználó nem fog értesítést kapni!

Akciós újságok: Az Akciós újságok gombra kattintva legördülő sávban lehet kiválasztani azt az üzletet, melynek akciós termékeit szeretné megtekinteni.

Hűségkártyáim: befotózhatja hűségkártya vonalkódot és vészhelyzetre így mindig nála lesz a vonalkód (Boltjaim menü), de ez nem helyettesíti az adott bolt applikációját, amiben egyedi kedvezmények is elérhetőek!

5.3. Termékek keresése

A Honlap felső részén találhatók a termékkategóriák, azon belül pedig az alkategóriák. A kiválasztott termék kategóriára kattintva megjelennek a Felhasználó által kiválasztott üzletek adott termékkategóriára vonatkozó ajánlatai.

A Felhasználó a Honlap felső részén található kulcsszavas keresőjével is tud termékre keresni.

A kiválasztott termékeket a Felhasználó által kiválasztott módon rendezheti ( ár szerint, betűrend szerint, egységár szerint, népszerűség szerint)

5.4. Kedvenc termékek

A termék lapján, a Termékkártyán található szívecske megnyomásával lehet a terméket a Kedvencek közé tenni, ami azt jelenti, hogy ennek a terméknek az akcióiról kap majd értesítést a Felhasználó, az általa kiválasztott boltokban.

5.5 Kalkulátor

A termékeket a kalkulátorba helyezheti a felhasználó, mely automatikusan kiszámolja:

- legolcsóbb bevásárlást: a beállított üzletekben az összes lehetséges árkombinációt figyelembe véve megmutatja, hogy mi a mai legolcsóbb bevásárlási lehetőség.

- legkevesebb bolttal megoldható bevásárlás

A Kalkulátor menüben személyre szabható a bevásárlás manuálisan, kiválasztható, hogy mely boltokba tud elmenni a Felhasználó, és szűkítheti is a boltok számát, azzal, hogy bejelöli, hogy maximum 1 vagy 2 boltba menne.

5.6. Bevásárlólistáim

A kalkulátorban található termékeket bevásárló listaként lehet elmenteni.

Egyelőre telefonon a böngészőben működik (Google, Mozilla stb.), az appban még fejlesztés alatt.

5.7 VONALKÓDBEOLVASÓ termékkereséshez

Már ezzel többezer forintot lehet spórolni, ha a boltban ellenőrzi a Cashmap segítségével a drágább termékek vásárlása előtt a telefonjával, hogy máshol mennyibe kerül az adott termék.

Egyelőre telefonon a böngészőben működik (Google, Mozilla stb.), az appban még fejlesztés alatt.

5.8 ÚJ: VONALKÓDBEOLVASÓ kedvenc termékek akcióértesítéséhez

pl. a hűtőben lévő kedvenc termékek vonalkódbeolvasással + 1 gombnyomással a Kedvencek közé tehető (a termékoldalon a „szív” gomb megnyomásával), amikről így megkapja az akcióértesítést.

6. A Honlapon szereplő termékek rangsorolásának szempontja

A Szolgáltató Honlapján a termékek rangsorolásának szempontja minden esetben a Szolgáltató rendszerébe kerülő ár, melyeket a Szolgáltató szerez be és dolgoz fel különféle adatforrásokból. A főoldalon azok a termékek jelennek meg, amelyek a legtöbbet keresettek az elmúlt 30 napban.

7. A termékek összehasonlításának szempontja, a termékek ára

A Honlapon a termékek bruttó ára alapján történik az összehasonlítás. A termékek feltüntetett ára bruttó árak, azaz az általános forgalmi adót tartalmazzák.

A termékek árai azonban nem tartalmazzák a termék megvásárlásának egyéb, vételáron felül felmerülő költségeit, például a szállítási költségeket.

A fentiek miatt az árak tájékoztató jellegűek, melyet a Felhasználónak az általa kiválasztott üzletnél kell leellenőriznie!

Felhívjuk Felhasználóink figyelmét, hogy a Honlapon bemutatott termékek árai eltérhetnek a valós bolti áraktól.

A Szolgáltató Honlapján feltüntetett árak adatbázisban történő feldolgozása miatt nem zárható ki, hogy késéssel kerülnek fel az aktuális árak. Szolgáltató folyamatosan frissíti adatbázisát, de nem zárható ki az árak pontatlan feltüntetése, vagy az újabb árak késve történő feltüntetése.

Amennyiben a termék árának üzletben történő ellenőrzésekor megállapítja, hogy a Honlapon nem jó ár szerepel, jelezheti a Szolgáltató részére a megadott kapcsolati elérhetőségeken.

A fentiekre tekintettel Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatás során hibás, pontatlan adatok feltüntetéséből eredő kárért. Szolgáltató továbbá nem tartozik felelősséggel a Honlapon szereplő adatok, információk helyességéért és ezen adatok információk felhasználásából eredően a felhasználónak vagy bármely más harmadik személynek okozott károkért!

8. Akciók

A Honlap többfél akciót is kezel.

 1. egy időszakra hűségkártya és kupon nélkül bármely vásárló által igénybevehető akciókat
 2. kuponnal igénybevehető akciókat
 3. egyes akciók csak több darab termék megvásárlása esetén érhetőek el, erről tárol információt a cashmap.hu
 4. továbbá kezeli a fenti 3 típusú akció keverékét is, pl. az alapkedvezményen felül hűségkártyával még olcsóbb

Az akciók típusa nem mindig látszódik a Termékkártyán, de mindig jelezve van az adott termék aloldalán!

A Szolgáltató a Honlapon közölt akciók pontosságáért, az akciók időtartamáért nem vállal felelősséget, ahogy a Honlapon a Felhasználó által létrehozott és használt bevásárlólistán szereplő árak, annak végösszege pontosságáért sem. Az árak (akciós árak is) eltérhet a valós vásárlás termékáraitól és a vásárlás végösszegétől, ezért azokat minden esetben az érintett üzlet oldalán, vagy fizikális üzletében ellenőrizni kell Felhasználónak!

9. A Honlapon elérhető üzletek

A Honlapon csak 9 üzlet termékeinek ajánlatai érhetők el, tehát a piacon szereplő ezen üzletek elérhető ajánlatait tudják összehasonlítani a Felhasználók.

A Honlapon szereplő boltok köre:

 • Aldi
 • Auchan Online
 • Auchan Hiper
 • DM
 • EcoFamily
 • Lidl
 • Penny Market
 • Rossmann
 • Interspar
 • Tesco Hipermarket
10. A termékek elérhetősége

A Honlapon szereplő üzletek a saját honlapjukon közlik, hogy mely termékek mely áruházaikban érhetők el, valamint azt is, ha azok nem elérhetőek.

A termékek elérhetőségéről, a valós készletmennyiségről a Szolgáltató nem kap információt, így azokat nem tudja átadni a Felhasználók részére! Ebből adódóan Szolgáltató nem vállal felelősséget a Felhasználó által keresett termékek készlethiányáért!

Egyes termékek összehasonlíthatóságát nehezíti, hogy adott áruház a szokásostól eltérő néven mutatja be a terméket a boltok polcain (nem pontosan értelmezhető rövidítéssel, vagy más hibával) vagy online felületein vagy akciós újságjaiban. Bár dolgozunk ezen terméknevek pontosításán, de jelenleg tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Termékkártyán feltűntetett boltokon kívül is kapható lehet egy adott termék, termékek.

A fentiekre tekintettel Szolgáltató kizárja felelősségét a Szolgáltatás során hibás, pontatlan adatok feltüntetéséből eredő kárért. Szolgáltató továbbá nem tartozik felelősséggel a Honlapon szereplő adatok, információk helyességéért és ezen adatok információk felhasználásából eredően a felhasználónak vagy bármely más harmadik személynek okozott károkért!

11. A Szolgáltatás elérhetősége

Szolgáltató törekszik arra, hogy az általa fenntartott Honlap elérhető legyen folyamatosan. Ugyanakkor Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Honlap, valamint az adatbázisának karbantartása idejére a Szolgáltatások elérését átmenetileg a karbantartások ideje alatt korlátozza, vagy szüneteltesse.

12. Panaszkezelés

A Felhasználó a Honlap, illetve Szolgáltatás hibás működésével kapcsolatos bejelentését az info@cashmap.hu e-mail címen keresztül teheti meg.

Amennyiben hibás termékadatot tapasztal, akkor az adott termék oldalán a Hibajelentés gomb megnyomása után leírhatja a konkrét hibát, amit mi 24 órán belül kivizsgálunk.

13. Adatkezelés

A Szolgáltató a Honlap használatával összefüggésben célzott reklámozási lehetőséget nem értékesít üzleti ügyfelei részére.

A Honlap használatával kapcsolatos adatkezelési tevékenység a Szolgáltató Adatkezelési tájékoztatóban található.

Bármely Szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy Felhasználó az Adatkezelési Tájékoztató tartalmát megismerje és elfogadja.

14. Vegyes rendelkezések

14.1. Szolgáltató lehetőséget biztosít a Szolgáltatás működésével kapcsolatban Felhasználói visszajelzések adására.

14.2. Szolgáltató a honlapján nem biztosít lehetőséget az üzletek ajánlatainak kiemelésére, és a Honlapon nem találhatók fizetett hirdetések! Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület által végzett teszteken győztes termékeket „Tesztgyőztes” címkével jelöli Szolgáltató a Honlapján.

14.3. Amennyiben jelen Felhasználási Feltételek rendelkezései bármilyen okból érvénytelenek, vagy érvénytelenné válnak, az nem érinti a jelen Felhasználási Feltételek többi rendelkezésének érvényességét.

14.4. Jelen Felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CIII. törvény vonatkozó rendelkezései.