Általános szerződési feltételek

Regisztrációddal automatikusan elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket, valamint az adatvédelmi és a cookie-kra vonatkozó szabályainkat és megállapodást kötsz a cashmap.hu üzemeltetőjével, Cashmap Kft.-vel (Székhely: 4631 Pap, Kossuth út 108, Cégjegyzékszám: 15-09-088643, A bejegyző bíróság megnevezése: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága, Adószám: 29254947-1-15, e-mail: info@cashmap.hu, továbbiakban Szolgáltató).

Fontos információk a felhasználóinknak:

 1. A cashmap.hu jelenleg csak offline vásárlást támogat, nem kezel online vásárlási funkciókat

 1. felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a cashmap.hu bemutatott termékek árai eltérhetnek a valós bolti áraktól

 1. A feltűntetett boltok saját honlapjukon közlik, hogy mely termékek nem érhetőek el egyes áruházaikban. Erről információt a cashmap.hu jelenleg nem tárol és nem tudja informálni a felhasználókat sem

 1. A cashmap.hu-n bemutatott termékek valós készletmennyiségéről és azok bolti elérhetőségéről a cashmap.hu és üzemeltetője a Cashmap Kft. nem rendelkezik, így a készlethiányért felelősséget a Szolgáltató nem vállal

 1. A cashmap.hu-n bemutatott akciók mértéke eltérhet a valós akciós értéktől és az adott termékre az adott üzletben meghatározott akciós időszaktól

 1. Egyes termékek összehasonlíthatóságát nehezíti, hogy adott áruház a szokásostól eltérő néven mutatja be a terméket a boltok polcain (nem pontosan értelmezhető rövídítéssel, vagy más hibával) vagy online felületein vagy akciós újságjaiban. Bár dolgozunk ezen terméknevek pontosításán, de jelenleg tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Termékkártyán feltűntetett boltokon kívűl is kapható lehet egy adott termék, termékek.

Termékkártya: a cashmap.hu oldalon adott termékhez tartozó egyedi termék adatösszegző, ami tartalmazza a termékek árát különféle üzletekben, akciókat, kiszerelés, kép, értékelés, kedvenc ek funkció, kosárba rakás gombok.

 1. AKCIÓK: nagyon fontos leszögeznünk, hogy többféle akciót is kezel a cashmap.hu

  1. egy időszakra hűségkártya és kupon nélkül bármely vásárló által igénybevehető akciókat

  2. kuponnal igénybevehető akciókat

  3. hűségkártyával igénybevehető akciókat: a felhasználónak van lehetősége hűség kártyájánál meglétét beállítani a https://cashmap.hu/felhasznalo/husegkartyak. Ha nem állítja be, akkor úgy kezeli a rendszer, hogy a felhasználó nem rendelkezik hűségkártyával, a bevásárlólistán is hűségkártya nélküli árat mutat

  4. egyes akciók csak több darab termék megvásárlása esetén érhetőek el, erről tárol információt a cashmap.hu

  5. továbbá kezeli a fenti 3 típusú akció keverékét is, pl. az alapkedvezményen felül hűségkártyával még olcsóbb

Mindezen cashmap.hu-n közölt akciók és árak pontosságáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget, ahogy cashmap.hu-n a felhasználó által létrehozott és használt bevásárlólistán szereplő árak, annak végösszege is eltérhet a valós vásárlás termékáraitól és a vásárlás végösszegétől.

Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya a www.cashmap.hu weboldalon keresztül elérhető, illetve hozzáférhető információs, kommunikációs és kalkulációs szolgáltatásokra, annak feltételeire terjed ki.

1.2. A cashmap.hu weboldalon működő online szolgáltatások ingyenesek a felhasználók számára.

1.3. A cashmap.hu weboldal online szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni. A használat további feltétele a Weboldalon történő regisztráció, a felhasználó valós adatainak megadása, szerződéskötés, amely jelen ÁSZF elfogadásával megvalósul, továbbá internetkapcsolat rendelkezésre állása.

1.4. A Felek közötti szerződés a regisztrációt követően jelen ÁSZF ügyfél általi elfogadásával létrejön. A Felek között a szolgáltatás létrejötte magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 8 évig megőrzi.

1.5 A szolgáltatások igénybevételére vonatkozó szerződéskötés elektronikus úton történik. A szerződéskötés technikai lépéseit jelen ÁSZF tartalmazza. A szerződő Ügyfél adatainak elektronikus rögzítése során felmerülő hibák azonosítását és kijavítását a Weblap biztosítja a bevitt adatok teljességi ellenőrzése révén. A szerződés nyelve a magyar.

1.6 A cashmap.hu weboldal és rendszer üzemeltetését, a szolgáltatáshoz kapcsolódó szupport tevékenységet a Szolgáltató végzi.

Email: info@cashmap.hu

1.7 A cashmap.hu weboldal ügyfélszolgálata elérhetőségei az alábbiak:

E-mail: info@cashmap.hu

A regisztráció

2.1 A cashmap.hu weboldalon a szolgáltatás igénybevételéhez minden esetben érvényes regisztráció szükséges. A regisztrációt követően a felhasználói profil lehetőséget ad a weboldal egyéb kényelmi funkcióinak az elérésére és igénybevételére is.

2.2 A látogatóknak, a szolgáltatás igénybe vevőinek a "REGISZTRÁCIÓ" linkre kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség:

 • név: kötelező

 • kor: kötelező

 • nem: kötelező

 • lakhely: kötelező

 • opcionálisan megadható: családtagok becenévvel és életkorral (születési év és hónap)

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztrációval elfogadja az Általános felhasználói feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő e-mailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

2.3 A felhasználó az oldalba való belépés után éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére. A kötelezően megadandó adatokat a megnevezés mellett csillag jelöli.

Elfelejtett jelszó esetén a "Bejelentkezés" menüpontban az “Elfelejtettem a jelszavam” linkre kattintva lehet új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer a megadott email címre egy új jelszót igénylő linket küld. A linkre kattintva egy biztonságos oldalra navigálva a felhasználót új jelszó megadását teszi lehetővé, amivel azután már be lehet jelentkezni a weboldalra.

A weboldal szolgáltatásait igénybe vevő felhasználóknak, a szolgáltatás előfizetőinek az adatait a Számviteli törvény és Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint a törvényben meghatározott ideig őrizzük meg.

Szellemi tulajdon

7.1. A weboldal egésze és minden eleme, így különösen a használt szoftverprogram szerzői jogvédelem alatt áll, annak kizárólagos jogosultja Szolgáltató. A weboldal és a weboldalon elérhető nem a felhasználó által feltöltött tartalom, szerzői mű, illetve más szellemei alkotás - grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ, adatfeldolgozási elv, stb. - szerzői jogi jogosultja, vagy a jogosított felhasználója a Szolgáltató.

7.2. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatók fel, nem hasznosíthatók, sokszorosíthatóak vagy tárolhatóak.

7.3 Abban az esetben, ha a cashmap.hu weboldalon található tartalom, vagy a tartalom bizonyos eleme, illetve az oldalról hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak valószínűsíthetően a szerzői jog előírásai ütköznek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ügyfélszolgálaton! A jelzett tartalom megvizsgálását követően haladéktalanul eltávolítjuk a sértő tartalmat illetve lekapcsoljuk a sértő tartalomra mutató linkeket.

Felelősség

8.1 A Weboldal és a biztosított Szolgáltatások "megtekintett állapotban" kizárólag a felhasználó saját felelősségére állnak rendelkezésre. A Szolgáltató, valamint a partnerei, munkatársai és licenszadó ezúton kizárják felelősségüket bármely féle által esetlegesen kifejezett tevékenységéből származó vagyoni és nem vagyoni károkért.

8.2 A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a Szolgáltatás használata hibamentes és biztonságos legyen. A Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás használatából eredően okozott semmilyen közvetlen, közvetett károkért beleértve, de nem kizárólagosan az elmaradt hasznot, a jóhírnév sérelmét, használati-, adat-, vagy egyéb immateriális veszteségeket (akkor is, ha a Szolgáltatót előzetesen értesítették a lehetséges károkról).

8.3 Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a cashmap.hu-n bemutatott árak egyes termékek esetében eltérhetnek a valós bolti ártól

8. 4

Jogérvényesítési lehetőségek

9.1 A felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszt, kifogást a szolgáltató levelezési címén: 4631 Pap, Kossuth út 108., illetve elektronikus elérhetőségén: cashmap.huinfo@cashmap.hu terjesztheti elő. A Felhasználó által megküldött panaszra a Szolgáltató 5 munkanapon belül írott formában válaszol a panaszos által megadott postacímen, vagy elektronikus elérhetőségen.

9.2 A Felhasználó és a Szolgáltató vállalja, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján, jogi eljárások megindítása nélkül rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére a Szolgáltató magyar bíróságok joghatóságát, és a hatásköri szabályoktól függően a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét köti ki.

9.3 A felhasználó és a Szolgáltató között létrejött jogviszonyra Magyarország jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései irányadóak.

Egyebek

10.1 A cashmap.hu szolgáltatás igénybevétele és használata feltételezi a felhasználó részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Budapest, 2021. május.16