Először is néhány fontos infó, hogy miért a Cashmapet tartjuk a jelenlegi legjobb megoldásnak a napi Baba-Mama, Élelmiszer, Háziállat, Háztartás, Szépségápolás termékek árainak felmérésére!

1. A 9 üzlet közel teljes választéka  fent van a Cashmapen, nem csak az akciós

2. Napi rendszerességgel frissítjük az árakat, több esetben bolti ellenőrzéssel

3. Nincs még egy ilyen applikáció, ami ennyi okos funkcióval támogatna téged a napi bevásárlásod alkalmával

4. Bátran állítjuk, hogy ha havi 30.000 Ft felett vásárolsz ilyen termékeket és legalább 2 bolt elérhető a Cashmapen lévő boltok közül, akkor bőségesen megtérül az előfizetésed


Másodszor egy rövid videós összefoglaló, hogy tudod a legegyszerűbben használni a Cashmapet és hogyan tudsz a legtöbbet spórolni!

A bevásárlás fő fegyverei, amiket vigyél magaddal:

- cashmap.hu bevásárlólista

- hűségkártyák a boltokban

- applikációk a kuponokhoz


A Cashmap egy árösszehasonlító és bevásárlást támogató asszisztens.

50.000 termék között böngészhetsz 9 áruház választékában már a VONALKÓD olvasó segítségével is, csak a Cashmapen!


Gyakran ismételt kérdések és hasznos infók


1. Mit állíthatok be a Boltjaim menüben?

- a Boltjaim menüben választhatod ki, hogy melyik üzletek választékát szeretnéd látni a Belépés után. Fontos, hogyha van egy Kedvenc terméked, ami olyan boltban akciós, ami nincs beállítva a Boltjaim menüben, akkor arról nem kapsz értesítést. Érdemes az összes számodra elérhető boltot beállítani ebben a menüben. 

- a Boltjaim menüben találod a "Ma legolcsóbb" lekérdezést, ami az adott boltban mutatja, hogy a 9 boltközül mely márkás termékek a legolcsóbbak ott.


- 1 boltot kötelező beállítani, ahhoz láss terméket a Cashmapen, különben egy üres oldal fogad


https://cashmap.hu/felhasznalo/kedvenc-boltok


2. Mit jelentenek a Termékkártyákon lévő szívecskék?

- ezek megnyomásával teszed a terméket a Kedvenc termékeid listára, ezekről kapsz akció értesítést is


3. Hogy működik a Kedvencek menü és az Akcióértesítés?

- keresd meg a kedvenc termékeidet a Cashmapen a vonalkódolvasóval vagy a Keresővel és nyomd meg a kis szív jelet. Ezzel aktiválod az emailes és ha használod az appunkat, akkor a pushup értesítést is

- javasoljuk, hogy minden gyakran vásárolt terméket tegyél a Kedvenc termékeim menübe. Itt gyorsan eléred őket később is, nem kell újra keresgélni. 

- itt láthatod, hogy melyik Kedvenced akciós, erre szűrhetsz is, sőt itt még a boltokra is tudsz szűrni.- itt található továbbá a "Mentett kereséseim" funkció. Bármilyen keresés-szűrés eredményét el tudod tárolni az adott oldalon, ha megnyomod a "Keresés mentése" gombothttps://cashmap.hu/felhasznalo/kedvenc-termekek


4. Hogyan működik a Kalkulátor?

a, az Automata kalkulátor kiszámol 2 esetet

    - legolcsóbb bevásárlás: a beállított üzletekben az összes lehetséges kosárkombinációt figyelembe véve megmutatja, hogy mi a mai legolcsóbb bevásárlási lehetőség. 

    - legkevesebb bolttal megoldható bevásárlás: a nevében benne van a lényege :)

Csak nyomd meg a "Kalkulátorba" gombot és kattints a jobb felső sarokban a Kalkulátor sávra, ami lenyílik és 2 esetet számol ki neked azonnal)